Eerste stekeligheden jongeren hoogheden NCG de Vlearmuze

Over 3 weken is het alweer zover. Op 11 november is de opkomst van de nieuwe prins en prinses van NCG de Vlearmuze. Maar niet voordat we afscheid genomen hebben van onze leuke hoogheden van afgelopen jaar: Prins Niek 1e en zijn prinses Mirthe. Onder het motto “Met dwars doan brengt wie’j alles van de wieze” hebben zij een jaar lang geregeerd over Neede. Ze kijken terug op een fantastisch jaar! Of het voor de nieuwe hoogheden net zo fantastisch wordt is natuurlijk altijd maar de vraag. Tijdens de voorbereidingen is het al heel gezellig. De planning zit in ieder geval strak in elkaar. De hoogheden hebben overeenkomsten wat ook tegenovergesteld is. Ook zijn ze beide altijd in voor gezelligheid, en dus geregeld in het uitgaansleven te zien. Houd dus de oren en ogen goed open. Volgende week gaan we je weer voorzien van nieuwe hints.

Eerste stekeligheden senioren hoogheden NCG de Vlearmuze

De voorbereidingen voor het carnaval zijn in volle gang. Ook bij het Needs Carnavals Genootschap de Vlearmuze komt het feest dichterbij. In de aanloop naar de bekendmaking van de hoogheden worden er diverse “stekeligheden” gepubliceerd. In de diverse HORECA-gelegenheden liggen schriftjes waarin mensen die denken te weten wie de nieuwe hoogheden zijn, de namen kunnen opschrijven. De eerste hints staan in de tekst hieronder verborgen.

Na een zeer geslaagde SEN gaan we nu alweer richting de opkomstavond, de aftrap van het nieuwe carnavalsseizoen. Het NCG de Vlearmuze zal op zaterdag 11 november het 41e prinsenpaar bekend maken.

Net als voorgaande jaren zal in onze Residentie, Café-Restaurant de Olde Mölle, eerst op wonderbaarlijke wijze afscheid genomen van het “oude” prinsenpaar Prins Mark 1e en Adjudant Peter. Prins Mark en Adjudant Peter kijken terug op een bijzonder geslaagd en gezellig seizoen onder het motto: “Disse Jongs nem’t de leiding!”. Uiteraard hebben ook de dames van de hoogheden een erg vermakelijk seizoen gehad.

Dit jaar zal het thema van de opkomst “sprookjes wereld” zijn.

Ook dit jaar zal er vast en zeker weer veel gespeculeerd worden over die sprookjesprins op zijn witte paard. Zal hij zich als kikker presenteren?? En zo ja, wie gaat hem dan kussen? Zijn prinses of zijn adjudant? Wij durven wel te stellen dat we een dijk van een prins krijgen. En ook de adjudant zal zich laten gelden. Zowel de prins als de adjudant hebben veel aan hun kop. Beide hoogheden laten overdag de handjes flink wapperen. Zoals je kunt lezen hebben we alles alweer op de rails.

Volgende week zullen we weer met nieuwe tips komen, dus houdt de volgende week de stekeligheden goed in de gaten. Soms is het verstandig om tussen de regels door te lezen. Wij zullen de laatste voorbereidingen met de hoogheden in het diepste geheim verder uitvoeren zodat de heren op 11 november geheel klaar zijn om hun taak als prinsenpaar van het NCG de Vlearmuze met verve uit te voeren.

Needs Carnavals Genootschap de Vlearmuze.