1e Stekeligheden Hoogheden 2018-2019!

Na een zeer geslaagde SEN gaan we nu alweer richting de opkomstavond, de aftrap van het nieuwe carnavalsseizoen. Het NCG de Vlearmuze zal op zaterdag 10 november het 42e prinsenpaar en ook de nieuwe jongerenprins en prinses bekend maken! Net als voorgaande jaren zal in onze Residentie, Café-Restaurant de Olde Mölle, eerst op ludieke wijze afscheid genomen van de “oude” hoogheden.
Het prinsenpaar Prins Niels 1e en Adjudant Reinald, Prins Stef 1e en Prinses Merle. De jongeren regeerden onder het motto: ’t kan neet op! Zij kijken terug op een fantastisch jaar en hebben hun motto eer aangedaan, door bij alle activiteiten tot het einde de sfeer er goed in te houden. Prins Niels 1e en Adjudant Reinald en hun dames kijken terug op een geweldig maar ook bewogen seizoen.
Ze hebben het motto “Wie’j doot d’r nog ene met de jas an!” altijd in ere gehouden. Ze zijn tot het gaatje gegaan en zij waren de hoogheden die na de feesten het licht uitdeden. Onze hoogheden willen iedereen bedanken voor een bijzonder seizoen en ze willen de nieuwe hoogheden alvast superveel plezier toewensen! Dit jaar zal het thema van de opkomst “Grote NCG Spelshow” zijn.

Jongeren

Of de nieuwe jongeren hoogheden het ook fantastisch gaan vinden is natuurlijk nog maar de vraag.
Uiteraard kennen jullie de jaarlijks terugkerende zin: Onze hoogheden hebben veel overeenkomsten wat ook tegengesteld is, dit gaat ook op voor de nieuwe hoogheden. Beide houden zij in ieder geval van feesten, stappen en gezelligheid alleen begrijpen zij niks van elkaars muzieksmaak. Desondanks kunnen ze het prima met elkaar vinden en zitten ze ook regelmatig in dezelfde kroegen hun tijd te verslinden.
Zoveel informatie in de eerste stekeligheden? Ja we fladderen het er allemaal zo uit! Natuurlijk zijn we nog een aantal belangrijke punten vergeten, maar we verwachten dat jullie met deze aanwijzingen al behoorlijk ver kunnen komen. Kunnen jullie niet wat meer tips van de sluier geven?
Vooruit, omdat onze hoogheden geen “Nee” kunnen zeggen, zullen we ons bij hun aansluiten en nog wat extra aanwijzingen vrijgeven.
Tijdens de voorbereidingen wordt er nog wel eens wat vergeten, maar ze overtuigen ons ervan dat we ons niet druk hoeven te maken, aangezien het volgens hen één georganiseerde chaos wordt. Hun “leidinggevende capaciteiten” overtuigd hen dan ook van het feit dat de jongerenafdeling zich dit jaar geen zorgen hoeft te maken en zij het voortouw zullen nemen bij het verzorgen van spetterende feesten!!

Senioren

De nieuwe Prins en Adjudant en hun dames zijn zelf nog wel een beetje in de war, maar we bereiden ze vanzelfsprekend weer goed voor zodat het geen puinhoop zal worden. Deze mannen hebben er ook heel veel zin in! Beiden weten ook van aanpakken: er is geen berg te hoog. Deze bekenden in de Needse sportwereld zijn ook bekend buiten Neede. Het is overigens niet te geloven hoe vaak we nu het getal elf in hun leven aantreffen. Het kan niet anders: het moest gewoon zo zijn! We verheugen ons op de vele speculaties en de bijzondere uitleg van onze duidelijke hints in de stekeligheden die nu wekelijks verschijnen. Het Vlearmuze Aanval Team (VAT) zal ook weer op zoek gaan, maar dat komt niet goed zonder heldere aanwijzingen in de stekeligheden. Zoals je hierboven al ziet is er deze keer al wel weer veel prijsgegeven in deze eerste stekeligheden.

Weet jij het al?
Volgende week zullen we weer met nieuwe tips komen, dus houdt volgende week de stekeligheden goed in de gaten. Wij zullen de laatste voorbereidingen met de hoogheden in het diepste geheim verder uitvoeren, zodat ze op 10 november geheel klaar zijn om hun taak uit te voeren. Denk jij na al deze aanwijzingen de namen van de nieuwe hoogheden al te weten, dan heb je geluk want de “schriftjescommissie” heeft de schriftjes alweer bezorgd bij de Needse horeca. Vraag daar snel naar de schriftjes, waag een gok en wie weet ben jij na het opkomstweekend de winnaar van een overheerlijke taart van Bakkerij Stroet.