Tweede stekeligheden jongeren hoogheden NCG de Vlearmuze

En? Zijn jullie er al uitgekomen na de aanwijzingen van vorige week? Of moeten we nog een aantal tipjes van de sluier geven. We willen natuurlijk niet in herhaling vallen, maar met een gezellige kletskous in ons midden wordt het spreken is zilver, zwijgen is goud erg moeilijk om in stand te houden. Met het paar van dit jaar hebben we een schot in de “roos”. De Prins voelt zich als een vis in het water in de rol van een hoogheid, deze rol is hem dan ook op het lijf geschreven. Daarentegen is onze prinses ook zeer bekend en populair in Nederland en zelfs internationaal. Er doen zich al verschillende namen de ronde. Of de goede er al tussen zitten is nog de vraag, maar blijf vooral lekker puzzelen. Volgende week komen de laatste aanwijzingen.

Tweede stekeligheden senioren hoogheden NCG de Vlearmuze

De voorbereidingen voor het carnaval zijn in volle gang. Ook bij het Needs Carnavals Genootschap de Vlearmuze komt het feest dichterbij. In de aanloop naar de bekendmaking van de hoogheden worden er diverse “stekeligheden” gepubliceerd. In de diverse HORECA-gelegenheden liggen schriftjes waarin mensen die denken te weten wie de nieuwe hoogheden zijn, de namen kunnen opschrijven. Vorige week werden de eerste hints gepubliceerd. Hieronder deel twee:
Hier zijn dan weer de nieuwe stekeligheden. Al enig idee na vorige week?
Met de volgende hints proberen we jullie weer een eindje op weg te helpen. De hoogheden zijn beide bekend met het carnavalsfeest, echter ze vierden dat tot nu toe totaal op een verschillende manier. De geboorte van onze prins was een dusdanige happening dat UNESCO er die dag een speciale conferentie voor hield. In de geboortemaand van de Adjudant gaf een Griekse god zijn eerste geheimen prijs. Wat ze samen hebben is dat ze gemeenschappelijk in de boot zijn genomen. Ook stinken kunnen ze het best met z’n tweeën. Onze prins heeft ooit geprobeerd om voor zijn salaris te werken. Omdat dit toch niet zijn ding was is hij overgestapt naar een soort van Heel Neede Bakt. Dat gaat hem een stuk beter af. Verder durven wij wel te stellen dat hij vrij gezellig is.
Zo heeft de adjudant ook meerdere beroepen gehad, maar Retail was niet helemaal zijn ding en uiteindelijk is ook hij daar terecht gekomen waar zijn hart ligt.
We hebben nu al zo veel vertelt dat we ons afvragen wat we volgende week nog kunnen melden. Jullie kunnen je ideeën nog steeds in de schriftjes zetten en wij zullen trachten om je komende week een stukje verder op het lichtende pad te brengen.

Needs Carnavals Genootschap de Vlearmuze.