2e Stekeligheden Hoogheden 2018-2019!

En, weten jullie het al na al die aanwijzingen van vorige week? Er zijn al vele verbanden gelegd en verschillende namen gevallen, maar of de goede erbij zaten blijft voor jullie de vraag en voor ons een weet. Om het allemaal wat te vergemakkelijken zullen we jullie nog wat tips van de sluier geven.

Jongeren

Laten we dan maar direct met de deur in huis vallen, een van onze hoogheden is nog vrijgezellig en de ander is al een tijdje verliefd. Beide houden ze van een spel in het veld, maar zijn aanhangers van compleet verschillende clubs. Onze prinses heeft goed geleerd knopen door te hakken, of juist te leggen? Dit veroorzaakt geen enkel probleem aangezien onze prins, soms nog net een klein kind is en toch zijn eigen plan trekt. Nee zeggen is geen optie, dat is ook gebleken, ze zijn overal voor in en erg fanatiek en snel. Alle inspanning, activiteit en de nodige versnaperingen veroorzaken natuurlijk erg veel vermoeidheid, dat is dan ook de reden dat ze niet onbekend zijn met uitslapen en middagdutjes. Hebben we jullie hiermee al in de goede richting geholpen, of juist niet? We adviseren jullie lekker te blijven puzzelen, want volgende week komen de laatste aanwijzingen!

Senioren

Wat men het best leert, is hetgeen men tot op zekere hoogte zichzelf leert. Wijze woorden om mee te beginnen en om te zeggen: onze nieuwe hoogheden leren snel en werken hard en bouwen zo mee aan een spectaculair nieuw seizoen. Ze zijn echt druk en hun leven is soms net een tuimelaar:het gaat alle kanten op. Ze lijken wel op elkaar, maar ze kunnen ook totaal verschillend zijn. Hun idee over vakantie is apart: aan de ene kant exact gelijk en aan de andere kant totaal anders. Het zijn wel meesters in hun werk en over hun dames hebben we de stelling: ze mogen er zijn. Om het Vlearmuze Aanval Team (VAT) duidelijk meer op weg te helpen zullen we nu verklappen dat iemand van de Prinsengarde versterking zal krijgen in de buurt. Je kunt aannemen dat ook met deze tweede stekeligheden weer veel info is gegeven. Tot op heden waren er aardig wat gokkers die er helemaal niets van bakken. De laatste tip van deze week komt van Multatuli: Streven naar waarheid, is waarheid. Geloof in het goede, is goed. Vertrouwen op adel, is adel.

Weet jij het al?

Genoeg geleerd en gaat er al een lichtje branden? Volgende week zullen we weer met de laatste nieuwe tips komen, dus houdt ook dan de stekeligheden weer goed in de gaten. Denk jij na al deze aanwijzingen de namen van de nieuwe hoogheden al te weten, Vraag bij de Needse Horeca naar het schriftje, waag een gok en wie weet ben jij na het opkomstweekend de winnaar van een overheerlijke taart van Bakkerij Stroet.