De aanwijzingen van vorige week waren natuurlijk al erg verhelderend. Er zijn al vele namen gehoord, maar of de goede erbij zaten blijft voor jullie de vraag en voor ons een weet. Deze week de kans om voor je potentiële kandidaten eens na te gaan of de nieuwe tips nog meer houvast geven.
Nog maar een paar weken voor de opkomst! Dit jaar zal het thema van de opkomst “Misdaden in Neede” zijn.

Jongeren

De geruchtenstroom begint al aardig op gang te komen, en we hebben al meerdere namen voorbij zien gaan. Zit de juiste er al bij? Voor de twijfelaars onder ons hier nog een aantal hints.
Kleding is voor beide hoogheden soms nog een dingetje, ach ja, je moet doen waar je je goed bij voelt zeggen we altijd toch? De opleidingen/beroepen van deze twee lijken in de verste verte niet op elkaar, maar toch maken beide stappentellers overuren. EN, bij beide zat het er al vroeg in. Als kind gingen ze er al helemaal in op.
Waar de een wat rustiger is, is de ander een spring in het veld, maar die ook veel van knuffelen houdt. Stappen vinden ze beide erg leuk! En dan worden de nodige biertjes genuttigd in Neede (op de “fijne oale fietse”) maar ook in omstreken. Festivals, tentfeesten, niks is ze te gek.
Jeetje, wat vertellen we zo ineens veel achter elkaar hé? We worden er zelf ook totaal enthousiast door. We worden erin meegenomen. Daarom bewaren we de laatste hints voor volgende week.
Schrijf ondertussen vooral al je bedenkingen op in de schriftjes die in de welbekende
horecagelegenheden liggen.

Senioren

De dingen zijn nooit echt wat ze zijn. Ze zijn namelijk wat je er zelf van maakt. Door in deze stekeligheden weer veel prijs te geven zullen we iedereen een beetje ontzorgen. Komt tijd, komt raad & daad. Weinig drukte nodig om de juiste hoogheden te raden dit jaar. De nieuwe Prins zal dit jaar met trots de zilveren versierselen dragen. Als deze hoogheden hun sport uitoefenen, in en om het bos, dan gaat hun hart sneller kloppen. De voorbereidingen voor het komende seizoen zijn nu bijna afgerond en ze hebben het weer aardig op de rails. Dat is ook wel logisch want ze zijn, ieder op eigen manier, heel erg handig. Er is er eentje best lang van stof, maar daar hebben we nog niet veel last van gehad. De dames hebben er nu ook weer heel veel zin in. De hoogheden en de dames kunnen niet wachten om de bloemetjes buiten te zetten. We hoeven ze zeker niet te leren wat feesten is. Trouwens, ene Marco B. heeft ooit een hit gehad waarmee deze heren een bijzondere relatie hebben! Interessant weetje kunnen we nu ook wel delen: beiden hebben gelukkig geen last
van triscaidecafobie. We eindigen dit keer met een uitspraak van Cruijff: Als ik zou willen dat je het begreep, had ik het wel beter uitgelegd.

Weet jij het al?
Alles klopt wat hierboven staat en er loopt nog heel wat water door de Koningsbeek voordat het seizoen start. Maar er gaat nu toch wel een lampje branden? Volgende week zullen we weer met de laatste nieuwe tips komen, dus houdt ook dan de stekeligheden weer goed in de gaten. Denk jij na al deze aanwijzingen de namen van de nieuwe hoogheden al te weten, Vraag bij de Needse Horeca naar het schriftje, waag een gok en wie weet ben jij na het opkomstweekend de winnaar van een
overheerlijke taart van Bakkerij Stroet.