3e (en laatste) Stekeligheden 2017-2018!
Jongeren hoogheden
De spanning stijgt, het lontje wordt korter, de vlam slaat in de
pijp en de bom staat op knappen. Het spannende moment staat voor de deur. Onze Hoogheden staan te trillen op de benen, maar of dit van spanning of enthousiasme is, wij weten het niet. Wat we wel weten is dat ze zich al als een koning te rijk voelen of is het toch zo rijk als een koning.
Een van de Hoogheden is een rasechte Needenaar, voor de ander gaat deze vlieger niet op. Om jullie nog een laatste zetje in de goede richting te geven, zullen we jullie nog enkele hints geven.
Onze Prins is zeker niet klein, heeft de discipline van een ezel en is zo transparant als een glas. Onze Prinses is een echte sloddervos en heeft het ritmegevoel niet uitgevonden, maar ondanks dat zie je haar altijd met de voetjes van de vloer gaan op de dansvloer. Het is een schat van een meid, maar ze
is de weg nog weleens kwijt.
Het lijkt ons dat alles nu wel erg duidelijk is, dus schrijf vooral jullie verdenkingen op in de schriftjes die in de Needse horeca te vinden zijn en wie weet win je een lekkere taart van Stroet!
De hoogheden staan te popelen om bekend gemaakt te worden
en hopen jullie allemaal te zien bij onze residentie de Olde Mölle. Deze avond zal geheel in het thema staan van het grote Needse sprookjesbos! Het wordt zeker een groot spektakel. Tot zaterdag!
Senioren hoogheden
De voorbereidingen voor het carnaval zijn in volle gang. Ook bij het Needs Carnavals Genootschap de Vlearmuze komt het feest dichterbij. In de aanloop naar de bekendmaking van de hoogheden worden er diverse ‘stekeligheden gepubliceerd.
In de diverse HORECA-gelegenheden liggen schriftjes waarin
mensen die denken te weten wie de nieuwe hoogheden zijn, de
namen kunnen opschrijven. Vorige week werden de tweede hints gepubliceerd. Hieronder deel drie:
Er zijn nog maar enkele dagen te gaan voor de grote avond. Wie zijn zaterdag de hoofdrolspelers in het grote NCG-sprookje? Er zijn al veel tips gegeven in de vorige stekeligheden en toch vallen de resultaten tegen. Er zijn ook zoveel namen
mogelijk. Het valt niet mee om de goede naam op te schrijven.
Deze stekeligheden gaan we het dan maar eens over hobby’s hebben. Hopelijk wordt er dan wel in het aas gebeten en anders moet je binnen je kennissenkring maar eens wat rond hengelen.
Beide hebben als hobby het nuttigen van het (blonde) gerstenat.
Ze zijn beide erg actief verbonden met een club in Neede.
Voor de Prins is geen berg te hoog en de Adjudant was vroeger weleens de klos. Ook hebben beide in hun jongere jaren iets met ritme gedaan en natuurlijk hebben ze, zoals bijna alle hoogheden, iets met muziek. Als je het nu nog niet
weet kun je jezelf beter aanmelden bij het VAT. Let goed op: per slot van rekening is niets wat het lijkt.
Langs deze weg willen wij Prins Mark en Adjudant Peter en hun
dames nogmaals bedanken voor het geweldige seizoen dat we met hen hebben mogen beleven onder het motto “Disse jongs nem’t de leiding”.
Voor dat de nieuwe Hoogheden opkomen zullen wij op passende wijze afscheid nemen van dit duo. Toch nog een gokje wagen? Wees er dan snel bij want vrijdag worden de schriftjes opgehaald door de schriftjescommissie. Ook als je het zeker weet, kom dan vooral zaterdagavond met je kennissen
en vrienden naar Residentie de Olde Mölle en haal je gelijk!
Carnavals Genootschap de Vlearmuze