We leven 11 november, nog 3 dagen voor de grote avond. Maar ja, wie worden de hoofdrolspelers tijdens de opkomstavond van NCG de Vlearmuze.

Hebben de eerste 2 stekeligheden je al op weg geholpen? Weet je de identiteit van ons nieuwe Hooghedenpaar al? Kijkend naar de schriftjes in de plaatselijke horecagelegenheden worden de tips nog niet echt op waarde geschat. Zoals elk jaar zullen wij ook de week voorafgaand aan de opkomst de laatste goede tips prijs geven.

In hun jeugd hebben beide Hoogheden een balhobby beoefend, de ene met de voeten en de ander met de handen.

Eén van beide Hoogheden heeft een passie voor paardenkrachten de andere had een andere vorm van jockey.

Beide Hoogheden houden muzikaal gezien van hoogstandjes.

Hier moeten jullie het mee doen, anders kunnen we net zo goed gelijk de namen prijs gaan geven.

En dan is het nu maar afwachten tot zaterdagavond, maar voor het zover is nemen wij natuurlijk eerst afscheid van de huidige Hoogheden Prins Marco 1e en zijn Adjudant Marco. Zij zullen op ludieke wijze afgaan, waarna zij als ambteloos burger opgaan in de menigte. Marco en Marco, nogmaals bedankt voor jullie bijdrage aan een geslaagd carnavalsseizoen onder het motto: Allenig goa’j vlotter, moar met mekare kom ie wieter!

Toch nog een gokje wagen? Wees er snel bij want onze schriftjescommissie neemt vrijdagavond aanstaande alle schriftjes retour. Weet jij het al zeker? Kom dan zaterdagavond naar Café de Olde Mӧlle om je gelijk te halen!