3e Stekeligheden Hoogheden 2018-2019!
Er zijn nog maar enkele dagen te gaan voor de grote avond. De voorbereidingen voor het carnaval zijn dus in volle gang. In de aanloop naar de bekendmaking van de hoogheden worden er diverse stekeligheden gepubliceerd. In de horecagelegenheden liggen schriftjes waarin mensen die denken te weten wie de nieuwe hoogheden zijn, de namen kunnen opschrijven. De eerste hints zijn reeds in twee delen gepubliceerd. Hieronder volgt nu het laatste deel.

Jongeren
De tijd lijkt te vliegen, grote sprongen zijn er gemaakt, onze lieve kleine schattige hoogheden hebben er super veel zin in, maar hebben jullie de juiste namen al in gedachten? Onze Hoogheden staan te trillen op de benen, maar of dit van spanning of enthousiasme is, wij weten het niet.
Aangezien het nu nog maar een weekje duurt zullen we wat meer “bruikbare” hints geven. Beide hebben ze een voorbeeldfunctie, zijn ze sportief, werken ze met voedsel, en hebben ze interesse in hetzelfde vakgebied maar alleen in compleet verschillende gebieden. Ze hebben beide ervaring met het Needse carnaval, of ze het ook op dezelfde manier ervaren is maar de vraag? Het vervoer van onze hoogheden is typerend voor het werk van onze Prins, die overigens ook al enige affectie heeft met oud-prinsen van de N.C.G. de Vlearmuze. Onze prinses is echt een meisje, haar verzamelverslaving van accessoires is de reden dat zij veel ruimte nodig heeft.
Nu we werkelijk alle eigenschappen en omschrijving van onze Hoogheden hebben gepresenteerd, moet het voor iedereen nu toch wel een keer duidelijk zijn, dus schrijf vooral jullie verdenkingen op in de schriftjes die in de Needse horeca te vinden zijn en wie weet win je een lekkere taart van Stroet!
De hoogheden staan te popelen om bekend gemaakt te worden en hopen jullie allemaal te zien bij onze residentie de Olde Mölle. De opkomstavond beloofd een groot spektakel te worden, dus allemaal graag tot zaterdag!

Senioren
Wie zijn zaterdag de verrassing? Wij vinden de aanwijzingen nogal helder, maar sommigen kunnen er nog geen touw aan vastknopen. Zul je zaterdag van de stoel vallen van verbazing of weet je het eigenlijk al? Wat wij nu al wel zeker weten: voor deze bezige bijen geldt: eendracht maakt macht! We vinden echt veel overeenkomsten bij onze nieuwe hoogheden, maar toch ook wel wat opvallend grote tegenstellingen: eentje hoor je gegarandeerd op feesten en de andere is zeker iets rustiger. Beide hebben echt iets met snelheid en ook iets bijzonders met fietsen, maar ieder op weer geheel eigen wijze. Deze vroege vogels zijn vol energie, nog lang niet uitgeblust, en allebei erg creatief en kleurrijk. Geen water is hen te diep. Ze zoeken altijd naar verandering, reageren erop en zien het als kansen. We hebben wederom erg handige hoogheden gevonden die goed aan de weg timmeren. Ze worden daarnaast ook nog getypeerd als eerlijk en integer en vertrouwen staat bij hen hoog in het vaandel. Dat het ook weer een seizoen met (emotioneel) vuurwerk wordt dat kunnen we wel garanderen. Een tip van ons: Ga op een mooie dag een wandeling maken en klim eens rustig op de Needse uitkijktoren. Misschien dat het kwartje dan valt.

Tot zaterdag!
Langs deze weg bedanken wij nogmaals Prins Stef 1e en Prinses Merle regerend onder het motto: ’t kan neet op! en we willen Prins Niels 1e en Adjudant Reinald en hun dames nogmaals bedanken voor het geweldige seizoen dat we met hen hebben mogen beleven onder het motto Wie’j doot d’r nog ene met de jas an! Voordat de nieuwe Hoogheden opkomen zullen wij op passende wijze afscheid nemen van deze hoogheden.

Toch nog een gokje wagen? Wees er dan snel bij want vrijdag worden de schriftjes opgehaald door de schriftjescommissie. Ook als je het zeker weet, kom dan vooral zaterdagavond met je familie, kennissen en vrienden naar Residentie de Olde Mölle en haal je gelijk. Tot zaterdag!

N.C.G. de Vlearmuze