Het N.C.G. de Vlearmuze ”Carnavals overlevingspakket” nu te bestellen voor EURO 11,11.

De Carnaval is in aantocht en dat betekent: confetti, aangepaste polonaises en een hele hoop plezier,

omdat 4 dagen feesten een hele opgave is in deze tijd, biedt N.C.G. de Vlearmuze een mega leuk “Carnavals overlevingspakket” gevuld met allerlei lekkernijen en hulpmiddelen zodat jij tijdens de Corona de Carnaval goed door kan komen!

Kleine impressie van de inhoud van het pakket:

– N.C.G. keycord

– serpentine

– ballonnen

– vlaggenlijn

–  chips

– carnaval accessoires

– chocolade

Het N.C.G. Carnavals overlevingspakket kun je bestellen tot 1 januari 2021.

Hoe te bestellen:

Stuur een e-mail naar pakket.ncg@gmail.com

Vermeld duidelijk onderstaande gegevens:

• Naam (voor en achternaam).
  • Je mobiele telefoonnummer.
  • Het aantal pakketten.

Je zult binnen 1 week een betaalverzoek ontvangen door middel van een tikkie via je mobiele telefoon. In het tikkie staat ook je afhaalnummer. Bewaar deze goed; zonder nummer GEEN pakket!!

Op zaterdag 13 februari 2021 het “carnavals weekend” kun je je bestelde pakket met je afhaalnummer via de Carnavals drive-thru ophalen bij ’t Nus.

Bestel hem snel want op=op.