Prins Patrick (te Woerd) en Adjudant Albert (Kroon) : “Wi’j dondert deur!”

Jongerenprins Bjarne (Borgers) en Prinses Pien (te Haar) : “Wi’j zorgt d’r wal veur!

 

 

Proclamatie Prins Patrick en Adjudant Albert.

 

Prins Patrick ’n eerst’n, toozichtholder van ’n Needsen barg, beschermheer van biezundere bouwwarken en kolonel van knapste bouwvakkers!

Adjudant Albert, meester in heugte en verlichting, Köning van de Needse pretfabriek!

Wie’j Ridders van ’n Wheemergaarden, heersers van de skyline van Nee declareert veur het kommende carnavals seizoen!

Ten eerste dat:

De Familie van ’n prins en adjudant zorgt veur een goede deurloop van alle huusholdelijke zaak’n inclusief ’t versier’n van de wonhuuze van prins en adjudant.

Ten tweede dat:

Familie en vrienden van ’n prins en adjudant geschminkt en verkleed met loopt in ‘n groot’n optocht.

Ten derde dat:

De medewerkers van bouwbedrief te Woerds gezamenlijk n’n waag’n maakt um met te doon met ’n groot’n optocht.

Ten vierde dat:

De medewerkers van KMG de buut’n kante van ’t kantoor carnavalesk ankleed as start punt van ’n groot’n optocht.

Ten vijfde dat:

De Needse ondernemmers vereniging tiedens ‘n groot’n carnavalsoptocht de route feestelijk versiert met ballon’n.

Ten zesde dat:

De Rv11 en de vlearmeikes tiedens alle gezamenlijke activiteiten en uutjes zorgt veur op ludieke wieze gepresenteerde warme hapjes.

Ten zevende dat:

’T team van Pipistrello de naam van ’n prins en adjudant in lampjes veur an de tente maakt. Passend bie de afmetting van de grote Pipistrello feesttente.

Ten achtste dat:

’T bestuur van NCG de Vlearmuze zorgt veur ’n goeie en dudelijke geluudsinstallatie zodat iederene den aanwezig is bie de Niejoarsreceptie de Niejoarstoespraak van ’n veurzitster good en dudelijk kan verstoan.

Ten negende dat:

De sponsorcommissie van NCG de Vlearmuze tiedens de gala en  bie de Pipistrello feesttente een carnavalesk inzamelpunt maakt woar’t munten in doneerd kön’t word’n um ’t missende budget veur de nieje pakjes van de dansdgardes bie mekare te krieg’n.

Ten tiende dat:

De Needse ondernemmers vereniging an ’t ende van de open bedrieven dag op 25 Mei 2019 een feestelijk afslutings feest geef’t veur alle deelnemmende bedrieven.

Ten elfde dat:

De kinder van de Kardinaal Alferink schole met doot an de kinderoptocht onder ’t motto van ’n prins en adjudant “Wi’j dondert deur!”

 

 

 

Proclamatie Jongerenprins Bjarne en Jongerenprinses Pien.

Wij Jongerenprins Bjarne 1e , Hertog van de Barmentloo, heerser in de defensie op de Lochuizer voetbalvelden, schepper van het Needse Kaasplankje en beschermheer van zijn Jongerenprinses Pien, Beschermvrouw van het voetballend vrouwelijk schoon, toezichthoudster van de mindervaliden, vorstin bij de Needse kroketten draaierij en oppasser van de toekomst van Neede.

Verklaren hierbij:

Ten eerste dat….

Nu wij de jongerenhoogheden van het N.C.G. de Vlearmuze zijn, onze familie en buurt onze tuinen op feestelijke wijze versieren vanaf zaterdag 16 februari tot en met 5 maart 2019!

Ten tweede dat….

De vriendinnen van prinses Pien met de optocht in Gescher bij ons op de wagen verkleed gaan als kleurrijke prinsessen!

Ten derde dat…

De voetbalteams van onze hoogheden, Lochuizen 1 en Sportclub Neede dames 1, het tegen elkaar opnemen op sportpark Nieuw Olthaar tijdens een vriendschappelijk potje voetbal. Voor de derde helft regelen de dames van Neede de barbecue en de heren van Lochuizen een hottub.

Ten vierde dat…

Onze ouders worden verzocht om op de dag van de optocht, zondag 3 maart 2019, ons en de gehele jongerenafdeling ’s ochtends te verwennen met een gezond ontbijt, zodat wij die loodzware dag op een goede wijze doorkomen!

Ten vijfde dat…

De collega’s van prinses Pien bij de JP van den Bent stichting samen met hun cliënten een bezoek komen brengen aan het “carnaval zonder beperkingen” op donderdag 28 februari 2019!

Ten zesde dat…

Al onze vrienden, familie, kennissen en bekenden hierbij worden uitgenodigd voor de pré-ski middag die op zondag 16 december aanstaande in café de Ruif door onze eigen jongerenafdeling wordt georganiseerd!

Ten zevende dat…

Tom Bemthuis de komende zomer, na een mislukte eerste poging, de jaarlijkse fietstocht van de Vlearmuze nieuw leven in blaast. De Jongerenraad van 11 zal hem hierbij ondersteunen. Om te voorkomen dat dit wederom in de soep loopt verwachten wij dat Tom tijdens het haringhappen de datum voor de fietstocht bekend maakt en zijn plannen presenteert!

Ten achtste dat…

De werkgever van prins Bjarne, Foodsupport, de hoogheden en jongerenraad van 11 tijdens de gala-avond voorziet van heerlijke kaasplankjes.

Ten negende dat…

Dat de Toekoeloekoes na een lange avond wagenskeuren voor een dikke afterparty zorgen inclusief hapjes en drankjes!!

Ten tiende dat…

De vrienden van prins Bjarne tijdens het dweilen op maandag 4 maart 2019 op ludieke wijze het transport van ons voor hun rekening nemen zodat wij na het zwaar carnavalsweekend niet van kroeg naar kroeg hoeven te lopen.

Ten elfde dat…

Een goed voorbeeld, goed doet volgen. Wij roepen daarom iedereen op om op uitbundige wijze het carnaval dit seizoen te vieren. Aan ons zal het zeker niet liggen, want wij vieren het feest onder het motto:

Wi’j zorgt d’r wal veur!

Aldus vastgesteld te Neede op:

10 november 2018

Het 26e Jongerenpaar van het N.C.G. de Vlearmuze.

Prins Timo de 1e, Hertog van de Weemerhof, survival koning van D’RAN, opperhoofd chillplek Alfrinkschool en beschermer van zijn Kinderprinses Fleur Schoolderman, toezichthoudster van de Veldhoek, koningin van de paarden, presentatrice Alfrinkschool, beide opgegroeid in een carnavalsnest, verklaren hierbij:

Ten eerste dat:
Wij een bingoavond organiseren voor de ouderen bij de Hofmaat en de prijzen gesponsord worden door de Ondernemers Vereniging Neede

Ten tweede dat:
Wij met onze klas onder schooltijd mogen proefdraaien in een nieuwe attractie bij het bedrijf KMG van onze adjudant.

Ten derde dat:
De kindercarnaval commissie samen met ons en onze ouders een keer gaan survivallen en paardrijden met als afsluiting een barbecue.

Ten vierde dat:
De buren van de Prins en Prinses de tuinen versieren vanaf de opkomst.

Ten vijfde dat:
We met z’n tweeën een keer naar een trampolinepark gaan en het vervoer en de MC Donalds betaald wordt door onze moeders.

Ten zesde dat:
Oom Roy Olminkhof en oom Bart Emaus een super sportieve battle organiseren voor ons en onze familie.

Ten zevende dat:
De kinderen uit groep 8 van de Alfrinkschool meegaan op de carnavalswagen tijdens de kinderoptocht en zij allemaal hetzelfde verkleed gaan.

Ten achtste dat:
Er met alle scholen van Neede een extra sportdag wordt gehouden en deze georganiseerd wordt door Beweegwijs.

Ten negende dat:
Onze oma’s zondagmorgen voor de grote optocht een lekker ontbijt verzorgen voor ons.

Ten tiende dat:
Wij op Rosenmontag pas om 10:00 uur op school komen met een carnavals 10 uurtje voor de hele klas.

Ten elfde dat:
Wij regeren onder het motto “Tis ons met de paplepel ingegoten” en iedereen elke keer weer mee moet doen met onze flashmob.