Van 5 t/m 8 februari 2016 zal Neede weer omgedoopt worden tot “Vlearmoesdorp”. Het carnavalsfeest zal dat weekend weer in volle hevigheid losbarsten.

Op vrijdag 5 februari wordt het jongerencarnaval georganiseerd in de Tent aan de Oranjelaan. Om 21.00 uur is de tent open en om 00.30 uur eindigt deze feestelijke avond voor de jeugd uit Neede en omstreken. Voor alle bezoekers onder de 18 jaar geldt de afspraak; NIX onder de 18. Hierop zal gecontroleerd worden en legitimatie is verplicht.

Zaterdag 6 februari trekt de kinderoptocht weer door ons dorp. Een kleurrijke stoet van kinderen en hun ouders trekken door onze winkelstraat en aansluitend wordt er een carnavalsfeest gevierd in de Tent aan de Oranjelaan. De optocht start om 14.00 uur.

Vervolgens worden op zondag 7 februari de straten vrijgemaakt voor de grote optocht. Al jaren trekt een kwalitatief hoogwaardige optocht door Neede en wordt Neede weer op de kaart gezet. De optocht start om 13.30 uur en aansluitend is de tent wederom geopend voor een groot feest.

Op maandag 8 februari wordt het traditionele Dweilen georganiseerd, waarbij vanaf 12.00 uur onder aanvoering van de Vlearmoesband de kroegen en eetgelegenheden in Neede bezocht worden. Het programma start om 12.00 uur bij onze residentie café-restaurant de Olde Mölle en zal eindigen in de Tent aan de Oranjelaan. Om 11.45 uur vertrekt er een bus van de tent richting de Olde Mölle en om 13.00 uur kan men ook met de bus richting café de Rooi’n Vos.

NCG de Vlearmuze hoopt u weer te mogen begroeten tijdens de festiviteiten in het carnavalsweekend!