We hebben een aanvraag ingediend voor een bijdrage uit het Rabo Bank Coöperatiefonds voor de vervanging van de sfeerlampen welke worden gebruikt tijdens onze jaarlijkse gala-avond.

Vanaf 16 mei t/m 13 juni kunnen leden van de Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek stemmen uitbrengen via www.stemophetcooperatiefonds.nl . Op deze site vindt u ook alle informatie over de mogelijkheid tot stemmen.

Hierbij doen we een oproep om een stem uit te brengen op ons project en ook zoveel mogelijk familie, buren, vrienden en kennissen voor ons project te laten stemmen!!

Laat al je familie en bekenden via mail of facebook of groepsapp of op andere manier weten dat ze kunnen stemmen op het project van N.C.G. de Vlearmuze.

Het project van N.C.G. de Vlearmuze staat ingedeeld onder de rubriek Cultuur.

De carnavalsvereniging maakt samen met andere projecten in de regio kans om een bijdrage van maximaal € 10.000 uit het Coöperatiefonds van de Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek te ontvangen. Hoe meer stemmen een project krijgt, hoe groter de kans op een financiële bijdrage!