Activiteiten commissie

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie; al jaren een zeer actieve commissie, voornamelijk bekend van de warme hap na de gala en optocht en de jaarlijkse fietstocht.
Ook dit jaar verzorgt de activiteitencommissie diverse activiteiten gedurende dit carnavalsjaar, zoals:

De gala-avond
Tijdens de gala-avond verzofgen wij alle lekkernijen, zoals de beroemde schalen hapjes, de verrukkelijke nootjes en warme hap die nadien buiten te verkrijgen is. Wij zorgen ervoor dat uw maag tijdens deze spetterende avond gevuld blijft.
De schalen hapjes zijn vooraf te bestellen tijdens de voorverkoop, maar ook tijdens de gala zijn er nog schalen beschikbaar.

Het carnavalsweekend
Ook op dag van de optocht staan wij er met een warme hap. Voorafgaande aan de optocht staan wij op het industrieterrein, tijdens de opstelling. En nader hand staan wij bij de feesttent, met o.a. broodjes warm vlees.

Potgrondactie 
Sinds een aantal jaren organiseren wij in samenwerking met muziekvereniging Crescendo de potgrondactie.
Midden februari komen wij langs de deuren om de bestelling op te nemen voor de A-kwaliteit potgrond. De potgrond wordt in maart bij u thuis afgeleverd, zodoende hoeft u niet zelf te slepen met de zakken potgrond.
Zijn wij toevallig bij u aan de deur geweest, en u was niet thuis, dan kunt u het aantal zakken nog doormailen naar ac@ncgdevlearmuze.nl.

Fietstocht
Iedere eerste zondag van juli organiseren wij de jaarlijkse fietstocht, die altijd garant staat voor een mooie tocht en een boel gezelligheid. Tijdens en na de fietstocht wordt een natje en een droogje verzorgd door de activiteitencommissie.

Wij, als activiteitencommissie, hebben weer zin in het carnavalsjaar. Wij hopen u snel te zien op een of meer activiteiten!

Voor opgaven en/of vragen hebben wij het volgende e-mailadres: ac@ncgdevlearmuze.nl