Hoogheden

Hoogheden

PRINS JOS & ADJUDANT TWAN

"WI'J BRAND D'R OP LÖS!"

Loader image

Proclamatie Prins Jos en Adjudant Twan.

Prins Jos d`n earst`n , streepjeskoning der Brandweerwereld, heerser van het buxusplein, de nieuwe hare kaaligheid van N.C.G de Vlearmuze, trekkerband liefhebber ten top! Adjudant Twan, lang van stof, drager van het meelvirus, keizer van de kelderklasse, langste bakker van Nederland, opperhoofd der Borculoseweg, verklaren hierbij:

Ten eerste dat:
De Needse Vrijwillige Brandweer met een wagen mee doet in de optocht en onze kazerne tijdens carnaval is versierd.

Ten tweede dat:
Dat bij het wagenbezoek de Saaie Piemels zorgen voor een leuk einde van de avond en de optocht commissie daarbij de gehaktbal verzorgt.

Ten derde dat:
Voetbalteam Lochuizen 2 en wagenbouwgroep de 4T’s na een voetbalwedstrijd een ludieke culinaire middag verzorgen voor Prins en Adjudant met begeleiding.

Ten vierde dat:
De Buurt van het Buxusplein gaat zorgen dat het pleintje carnavalesk is aangekleed en aan niets ontbreekt, onder aanvoering van Bernd Heijdeman.

Ten vijfde dat:
De Polka-Combi de Prins en Adjudant op de vrijdag meeneemt naar het kleintje dweilen te Rietmolen, geheel in stijl.

Ten zesde dat:

Het personeel en aanhang van Bakkerij Stroet de bakkerij en winkel aankleed in carnavalsstijl.

Ten zevende dat:
De Raad van Elf zorg draagt voor ouderwetse carnavalsmuziek op de wagen tijdens de optochten.

Ten achtste dat:
Onze zustervereniging De Reetkwakers gaat zorgen voor gepast vervoer voor Prins en Adjudant en voor de Polka-Combi, zodat het deze mensen aan niets ontbreekt tijdens het kleintje dweilen in Rietmolen.

Ten negende dat:
De kameraden van Prins Jos de straat versieren op de vaste plek tijdens de optocht, in een straal van 100m bij 100m en zorgen voor een warme hap en schnapps in de optocht voor de Prins en Adjudant.

Ten tiende dat:
De Maïspotters en de Belhamels van harte welkom bunt bie ‘t toafeln in onze residentie café de Olde Mölle! At ze durft…

Ten elfde dat:
Wij dit jaar niet alleen op pad gaan met de RV11, maar ook bijgestaan worden door een gevolg voor Haare Kaaligheid , welke achter de RV 11 bij elke officiële en niet officiële gelegenheid ons bij zullen staan,
dit alles onder ons motto: “Wi’j brand d`r op lös!”

PRINS BAS & PRINSES ANNE

"Wi’j bunt Höfteproof!"

Proclamatie Jongerenprins Bas en Jongerenprinses Anne.

Wij Jongerenprins Bas 1e , Hertog van de Höfte, heerser over de Needse voetbalvelden, Baron van de Achterhoekse groenvoorziening en Beschermheer van zijn Jongerenprinses Anne, Hertogin van de Höfte, Beschermvrouw van het vrouwelijk voetballend schoon en toezichthoudster op de versafdeling bij de plaatselijke kruidenier.

Verklaren hierbij:

Ten eerste dat….
Nu wij de jongerenhoogheden van het N.C.G. de Vlearmuze zijn, onze buurt de toegangswegen van de Höfte vanaf zaterdag 8 februari 2020 op groots en feestelijke wijze versieren, zodat voor één ieder duidelijk is dat wij hier regeren!

Ten tweede dat….
Onze ouders ons tijdens de Pre-skimiddag, die op zondag 15 december aanstaande in café de Ruif door onze eigen jongerenafdeling wordt georganiseerd, verrassen met een surprise act!

Ten derde dat…
Onze zussen Isa, Maud en Lyn ons tijdens de optochten vergezellen in een passende outfit met als thema “de zusters” .

Ten vierde dat…
De zwagers Twan Stroet en Thijs Tenhagen de lange busrit naar Gescher opleuken met een piratenuurtje, uiteraard dienen alle hits in stijl aangekondigd te worden!

Ten vijfde dat…
De Pip-groep een feestavond organiseert buiten het carnavalsseizoen voor ons en de gehele jongerenafdeling.

Ten zesde dat…
De kameraden van prins Bas 1e gezamenlijk tijdens het dweilen verkleed gaan in een zelf te bepalen thema, uiteraard dient er ook aan een outfit voor ons als hoogheden gedacht te worden.

Ten zevende dat…
De collega’s van de Albert Heijn Neede voor een lekker hapje zorgen voor ons en de jongerenafdeling tijdens de gala-avond op zaterdag 11 januari 2020.

Ten achtste dat…
De voetbalelftallen van Sportclub Neede 2 en MO19 tijdens het cernavalsseizoen een alternatieve training organiseren. Wij dragen de jongerenraad van 11 en de Dolle Deurzetters op hier ook aan deel te nemen.

Ten negende dat…
De vriendinnengroep van prinses Anne ons tijdens de optochten vergezellen op de jongerenwagen, en ons voor aanvang van elke optocht voorzien van een passend welkomsdrankje.

Ten tiende dat…
Neede-Noord ons tijdens het carnvalsseizoen verrast met een heuse tifo-actie zoals alleen zij dat kunnen!

Ten elfde dat…
Een goed voorbeeld, goed doet volgen. Wij roepen daarom iedereen op om op uitbundige wijze het carnaval dit seizoen te vieren. Aan ons zal het zeker niet liggen, want wij vieren het feest onder het motto: "Wi’j bunt Höfteproof!"

PRINS MICK & PRINSES CAMIELA

"Wi’j trapt em af"

Proclamatie Kinderhoogheden 2020!

Prins Mick de 1e, Hertog van de Barmentloo, voetbal koning van VV Lochuizen, opperhoofd van de Dr. Ariëns Daltonschool en beschermer van zijn Kinderprinses Camiela. Toezichthoudster van de Henry Dunantweg, koningin van VV Lochuizen, notulist leerlingenraad van de Dr. Ariëns Daltonschool, verklaren hierbij:

Ten eerste dat:
Wij ’s ochtends bij ons huis worden opgehaald door de jongerenraad met de carnavalswagen op de dag van de kinderoptocht.

Ten tweede dat:
Alle mensen uit Neede aluminium dopjes verzamelen voor het diabetes fonds. Deze kunnen worden ingeleverd bij het verzamelpunt van Neede aan de Diepenheimseweg 24 of bij Mick aan de Barmentloo 56.

Ten derde dat:
Onze ouders een ontbijt verzorgen voor ons en de Kindercarnavalscommissie op de ochtend van het toafelen.

Ten vierde dat:
Wij op een vrijdag de hele dag alles mogen bepalen in groep 7 en 8 van de Dr. Ariëns Daltonschool

Ten vijfde dat:
Wij samen met onze families het seizoen afsluiten en gezamenlijk uiteten gaan

Ten zesde dat:
Meester Martijn en juf Jolien twee dagen een T-shirt aan moeten met een door ons bedachte tekst.

Ten zevende dat:
Onze vrienden een dag met ons gaan paintballen en zij dat voor ons betalen. Natuurlijk willen we op de terugweg wel langs de Mcdonald’s.

Ten achtste dat:
Alle kinderen van de Dr. Ariëns Daltonschool ons de week voor de carnaval Prins Mick en Prinses Camiela noemen.

Ten negende dat:
Wij de week van de carnaval in Neede mogen bepalen wat wij ’s avonds eten.

Ten tiende dat:
Onze broer en zussen een week lang alles voor ons doen.

Ten elfde dat:
Wij regeren onder het motto “ Wi’j trapt em af”