1e Stekeligheden Hoogheden 2021-2022!

Jongeren

Het lijkt zo lang geleden en ook nog maar zo kort, dat onze hoogheden
Prins Bas en zijn Prinses Anne regeerden. We kijken terug op een heel erg mooi seizoen samen met hun aan het roer. We willen ze dan ook bedanken voor alle mooie, leuke en gezellige activiteiten. Jullie waren een top paar! Dan is het natuurlijk ook alweer tijd om wat “kleine” hints te geven over onze nieuwe hoogheden voor komend seizoen. Uiteraard staan zij te popelen om zich aan iedereen bekend te maken. Al zijn de voorbereidingen in uiterste stilte natuurlijk ook al erg gezellig. Dit mooie paar zei direct JA toen wij de vraag bij ze neer legden of ze dit jaar de jongeren hoogheden van de carnaval willen zijn. Een van de hoogheden is een echt carnavals getal, heeft een vrije geest, staat overal voor open en houdt van plezier hebben. De ander is een geboren leider, avontuurlijk en ambitieus! Als dat geen goed voorteken is dan weten wij het ook niet meer.
Dit stel is als een echte Bonnie and Clyde. Je kan het zo gek niet bedenken, anyplace, anywhere,
anytime en ze zijn er te vinden! Je zou haast willen dat je een van hun was.
Zo, voor een eerste keer hebben we al aardig wat geheimpjes prijs gegeven dachten wij zo. Dus het gepuzzel kan beginnen. Wij zouden zeggen, zet hem op en tot volgende week!

Senioren

De voorbereidingen zijn al enige tijd in volle gang voor dit bijzondere carnavals jubileum seizoen en onze nieuwe hoogheden staan nu al te trappelen om toe te treden tot het ‘illustere rijtje’!
Onze gebeden zijn verhoord, alhoewel wij op voorhand dachten dat deze Hoogheden niet roomser dan de Paus zouden zijn verscheen er al snel witte rook boven Neede. Deze snelle jongens zijn niet alleen goed met de ballen maar zijn zeker zo vlot met carnaval vieren zowel met de kleintjes als de ouderen. Kortom, een seizoen wat gesmeerd zal gaan verlopen.
Voordat we nu bij de 1e stekeligheden teveel gaan prijs geven breien we er alweer een eind aan en verheugen we ons op de vele speculaties en de bijzondere uitleg van onze duidelijke hints in de stekeligheden die nu wekelijks verschijnen. Zoals je hierboven al ziet is er deze keer al wel weer veel, eigenlijk teveel, prijsgegeven in deze eerste stekeligheden.
Weet jij het al?

Volgende week zullen we weer met nieuwe tips komen, dus houdt volgende week de stekeligheden goed in de gaten. Wij zullen de laatste voorbereidingen met de hoogheden in het diepste geheim verder uitvoeren, zodat ze op 13 november geheel klaar zijn om hun taak uit te voeren. Denk jij na al deze aanwijzingen de namen van de nieuwe hoogheden al te weten, dan heb je geluk want de “schriftjescommissie” heeft de schriftjes alweer bezorgd bij de Needse horeca. Vraag daar snel naar de schriftjes, waag een gok en wie weet ben jij na het opkomstweekend de winnaar van een overheerlijke taart van Bakkerij Stroet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.